Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. Eira Heinonen
    Eira Heinonen at | | Reply

    Hej jag känner igen det med försäkringskassan och är i samma sits som du och en hel del andra, min sambo försörjer mig med sin timanställning så därför har vi fått låna pengar som tur är att man får hjälp av släkten men det ska betalas tbx någon gång. Har varit utan pengar sen 2018 och vi får inte ens hjälp från soc för de tycker att vi klarar oss på 943 kr i månaden. Har arbetsträna och det gick inte alls bra för jag har fel i ryggen, ett knä som inte är opererat som den ska vara, artros i fingrarna och diarresjukdom som jag får leva med hela livet. Försäkringskassan håller på och kollar om jag kommer får sjukersättning, får veta om 2v.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.