Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. glans
    glans at | | Reply

    “Det var de här myterna som folk gick på ”

    jag fattar inte hur folk kan gå på bevisad lögn – gång på gågn. Men det är nog som Du skriver – ingen annan väg att bli hört än att upprepa frågan lika många gånger.
    Nedmonterad trygghetssytem är ett faktum – och dem handläggare som hade stark bidragit till att det bli så , förmådligen kommar att må bra även i fortsättningen. Oavsett vad politker kommer att lova och hur mycket myter om socialaförsäkringar kommer vnaligt folk att gå på

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.