Skriven av

Personlig erfarenhet av att bli nollklassad då fk ansåg mig vara "frisk" och af ansåg att jag inte kan stå till arbetsmarknadens förfogande. Tillslut beviljad sjukersättning efter flera års sjukskrivning och ihärdiga försök att närma mig arbete genom arbetsträning. Engagerad o envist kämpande med mig själv och mot myndigheter o sjukvård. För innerst inne vet jag att jag också är värd ett vettigt liv - liksom alla andra drabbade av sjukförsäkringens förbannelse...

En kommentar

  1. En annan med sjukersättning
    En annan med sjukersättning at | | Reply

    Jag håller helt, med men är glad att du inte fick problem. Nu har du några år att pusta ut. Jag blev beviljad sjukersättning för 1,5 år sen men bävar för dessa uppföljningsbrev. Jag undrar hur ofta dom kommer och vilka som får brev som säger att ny metod/medicin finns, nu måste personen visa att den är sjuk…igen. Jag såg att man får ca nån tusenlapp mer nästa år, det är bra men det är ju ingen höjdare, 11.000 och hyran är för hög, maten för hög, läkarkostnader etc, inte lätt. Sen som du själv nämner, folk i ens närhet som vägrar tro på en, t.om inom ens familj som ens vägrar fråga om något, aldrig undrar hur man har det för dom tror helt enkelt inte att man är sjuk, tragiskt är det. Önskar dig gott nytt år.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.