Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

5 kommentarer

 1. Lotta Larsson
  Lotta Larsson at | | Reply

  test

 2. Carin
  Carin at | | Reply

  …och de som tappar livsgnistan i byråkratkampen finns inte ens med i någon statistik. Det blir bara de som är lite mer högljudda och säger ifrån…

 3. Lotta Larsson
  Lotta Larsson at | | Reply

  Jag vet att det ska finnas åtminstone ett par fall av självmord där den troligaste orsaken var just utförsäkring. Det skrevs om det i tidningarna för något år sedan. Ska se om jag hittar de artiklarna.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.