Artikelförfattare

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

En kommentar

  1. Alice Tross
    Alice Tross at | | Reply

    Det är bedrövligt att folk som uppbär socialbidrag inte ska kunna gå en utbildning på universitetet, om de så bara är en distansutbildning! Hur ska människor kunna ta sig ur ett bidragsberoende om de inte får förkovra sig eller vidareutbilda sig i något!? Här skriker samhället efter kompetent personal och brister är stora inom t.ex läraryrket, men ingen kan söka därför att vi inte får göra det p.g.a regelverket! Vem har hittat på så tokiga regler?

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.