Skriven av

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

3 kommentarer

 1. Monica Armini
  Monica Armini at | | Reply

  Jättebra sammanfattat Carina! Jag känner mig redan stärkt.

 2. Mildred Gustafsson
  Mildred Gustafsson at | | Reply

  Mycket klokt resonerat, Carina! Jag som din mamma har ju följt dig och din sjukdomsutveckling och är fylld av beundran och ibland häpnad över att du orkar vara så positiv nästan hela tiden. Du tänker kanske inte på att du hjälper oss andra att uthärda vardagen när den kärvar till sig. Det är sant att du är omgiven av en stöttande familj och vänkrets men faktum kvarstår att du måste göra jobbet själv. Puss och kram till dig som ALDRIG ger upp.

 3. Nedskärningarna i samhället |
  Nedskärningarna i samhället | at |

  […] Idag blir det inget direkt politiskt inlägg. Mer ett ABC-pepp för långtidsjuka. Kom ihåg, ett sätt kanske inte passar alla så ta det på lagom stort allvar. Alternativmedicin. Som långvarigt sjuk kommer… Läs mer → […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.