Skriven av

3 kommentarer

  1. Raili Pikkusaari
    Raili Pikkusaari at | | Reply

    Det är verkligen dags att någon börjar prata och göra något åt dessa människor.Sjukersättning har inte höjs flera år .Hyran, mat , el, medicin höjs varje år.Dessa sjuka människor blir fattigare och fattigare varje år.Många arbetat betalat skatt och förlorat sin arbets förmågan oftast pga.. arbetsrelaterade sjukdomar .
    Många får idag ca 30 -40 % av den lönen som skulle fått idag om dom inte hade förlorat sin arbetsförmågan. DET 64% är vilseledande , därför att det krävs flera års sjukskrivning innan man blir ens beviljats varaktigt sjuketsättning och det är sjukpenning som man har fått den senaste åren inte lön och för sjukpenningen beräknas din sjukersättning. Vet många som fått ca 5000-6000kr månad sjukersättning .Dags få tillbaka sjukersättningen och Svenska välfärden

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.