Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

7 kommentarer

 1. Singelmamman
  Singelmamman at | | Reply

  Ja hur blir det? Står de inte kvar vid sitt löfte?

 2. Maria Lavander
  Maria Lavander at | | Reply

  Sänkt anordnarbidrag kommer visserligen att innebära att vissa anordnare kommer att få packa ihop och lägga ner. Men de anordnare som missbrukar Fas 3:are till reguljärt arbete att överleva eftersom att de förutom anordnarbidraget har intäkter från arbetet. Förlorarna är vi i Fas 3 som får färre anordnare att välja mellan vilket innebär en försämring med ännu mer av massåtgärd och sämre individuell anpassning.

 3. Stefan Bartsch
  Stefan Bartsch at | | Reply

  Vi inom handikapp rörelserna vill ha stop på fas3 nu.
  även alla andra faser som finns nu.

 4. Anna KElemen EJstes
  Anna KElemen EJstes at | | Reply

  Ni måste göra slut omedelbart med den slaveriet !!!

 5. susanna svensson
  susanna svensson at | | Reply

  Det ser ut som att de mest skadliga fas3 platserna dvs de som tränger undan riktiga jobb och riskerar att göra andra arbetslösa blir kvar. http://fasan2.bloggo.nu/De-mest-skadliga-fas3anordnarna-verkar-bli-kvar/

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.