Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

4 kommentarer

 1. Monica
  Monica at | | Reply

  Vad dillar han om????de var ju borgaran som tog bort rehabilterignen och rhebiliteringsersättningen..
  jag fick rehab både på 70 talet 80 talet och 90 talet.. men sen jag belv sjuk 2008 har jag inte sett skymtn av någonrehab och när jag frågat efter det så får jag svarte att de finns ingen rehab längre

  Så hur farskon kan gubben säga att de haft en rehabkedja????
  deras sjukpolitk har ju bar gjort en sjukare..

 2. Eva Winér
  Eva Winér at | | Reply

  Jodå det finns rehabkedjor!!! Jag som har flyttat till ett annat landsting behöver göra om min rehab för att rätten till sjukersättning ska prövas då den i mitt gamla landsting inte kallades MMS( multimodal smärtrehabilitering) Dessutom får jag inte arbetsträna under tiden för då blir det för svårt för handläggarna att göra en plan det kan man väl kalla individanpassad rehabilitering!!!. det ska tilläggas att jag har varit utförsäkrad och nu ska återinträda i sjukförsäkringen då blir det dessutom en ny karensdag.Jag har blivit sjukare av mina kontakter med FK

 3. Monica
  Monica at | | Reply

  GRATTIS till att du fått rehab det är få föuunnat idag… jag ser inte arbetsrehab och rehab som samma sak.. utan för mig är rehab det man fär FÖRE arbetsrehab det som bar berör ens hälsa.

  förutsätnignar för att man ska kalra att återgå till arbet är ju att man kan hantera sin sjukdom / funktionshinder

  Imina rehab har det ingått.. sjukgymnaster , pångarsykologer , arbets terapeuter , läkare och fk handläggare och ibland andra personer och yrkeskategorier med..

  och besök på hälsohem i omg

 4. Kattguld
  Kattguld at | | Reply

  Tänk vad många arbetstillfällen de förstört genom att ta bort rehabkedjan . Allt pgav sk “besparingar ” .

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.