Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

 1. MiriMari
  MiriMari at | | Reply

  Man ska kanske inte vara alltför glad åt julklappen man fick då, kanske grannen såg genom fönstret att jag var glad och tog en skärmdump till FK.

  Man bevakar och skuggar andra, sedan anger man sin nästa för att själv framstå som en bättre människa. Hur dåligt mår angivaren själv? Är det en granne, en vän eller släkting som själv fått avslag från FK?
  Angivarsamhället börjar likna forntida Sovjetunionen. Man anger sin nästa för en bit bröd till sig själv. Men några fördelar för angivaren blir det nog inte från FK. Ingen brödbit, inte ens ens en smula som tack från FK kommer angivaren till fördel. Enbart sitt egna samvete om vad som är rätt eller fel. Att en sjuk säljer sina ägodelar på loppis för att få lite pengar till mat är inte kriminellt. Har inget med arbete att göra.

  Ren kriminalitet ska självklart anmälas direkt till Polisen. Inte till FK

  Tack Solrosuppropet Lisbet för en bra text, väl grundad och genomtänkt dessutom kollad och förankrad med jurist.

  Det är balsam för själen att läsa. Tack snälla, och god fortsättning.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.