Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. Jenny
    Jenny at | | Reply

    Bra skrivet Lisbeth! Var inne och läste bilagan till Lu2011 och blir riktigt mörkrädd – har vi inte kommit längre i synen på människan än att der är ok att uttrycka sig så här? Behovet av samtal kring sjukförsäkringen har helt tydligt inte lagt sig trots utlovade förändringar i sjukförsäkringen ! Här behövs ett pardigmskifte!

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.