Skriven av

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

2 kommentarer

  1. VÄNSTERPARTIET HJÄLPER DE MED LÄGST SJUKERSÄTTNING - jmm.nu

    […] Solrosupproret: Vänsterpartiet har höjt sjukersättningen […]

  2. Maarit Majuri
    Maarit Majuri at | | Reply

    Varför ska vi förtidsfattigpensionärer betala lika mycket skatt som de som arbetar? Efter skatten är dragen har jag ca.6400 kr i inkomst? Är det rimligt undrar om statsministern vill pröva leva på det.Hur tusan ska jag kunna överleva på det. GP till tandläkaren är inte att tänka på. Så mera värk och oro det är bad politiker ger oss sjuka.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.