Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Tobias
  Tobias at | | Reply

  Ja, vad säger man? Gammal skåpmat som återanvänds för att sjuka och skadade människor inte skall synas och försvårar livet för alla dem som betalat in sin försäkring och litat på att när olyckan är framme skall få del av denna försäkring.

  Men med alliansen kommer det inte att ske och tar man då hjälp av SverigeDemokraterna, ja, då sitter den skadade illa till.

  Tillbaka till ådalen och 1800-talets statartider. Dessa moderata despoter skyr inga medel att på olika sätt försvåra livet för alla os sjuka och arbetsskadade. Sedan att dom får det att låta som om ingenting kommer att ändras går inte att lita på.

 2. Del 3: Så ställer sig partierna i frågan om sjukförsäkringen

  […] Moderaterna fast vid sitt förslag om att försämra för en så utsatt grupp i samhället. Under Moderaternas dag i Almedalen pratar Ulf Kristersson om hur barn till sjukskrivna ofta “ärver” sina föräldrars […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.