Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

 1. Tobias
  Tobias at | | Reply

  Hmmmm. Skall inte statligt anställda vara opartiska och oberoende … längre?
  Men så gjorde man under en viss tidsperiod under 1940-talet också.
  Använde pr för att slå blå dunster i folks ögon.

  Hur kommer det sig att våra företrädare inom den fackliga sfären inte ens höjer sina röster mot denna vämjelse av propaganda övergår mitt förstånd, det lilla jag har kvar, efter detta debakel från försäkringskassan och dess anställda. Sedan får man inte glömma att det är politikerna som skall ha en släng av sleven också men där vågar inte ens LO gå in och tala om vad dom tycker trots att dessa företrädare sitter i många av fackets VU.s och andra viktiga organ inom det fackliga.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.