Skriven av

Har varit i FAS 3 och sett det från insidan. Har haft Nystartsjobb men tyvärr gick företaget i konkurs varför jag åter letar jobb med lykta och ljus. Främst inom detaljhandel och inom livs. Blev tillfrågad att skriva om FAS 3 på Solrosuppropet.se och sitter idag med som ledamot i föreningen. Vill passa på att Tacka för förtroendet.

2 kommentarer

 1. Roger J Lundkvist
  Roger J Lundkvist at | | Reply

  Jag läste igenom blanketterna och noterade 2 saker som lyste lite extra om man så säger. Den ena var beteckningen på idiotin, JOB…. Nästan jobb alltså vilket ju är vad man har…har nästan ett jobb.

  Den andra var exemplet som gjordes med ett påhittat företagsnamn som fick mig att garva en stund… “Hälsa hem AB”… Ja man kan nog hälsa hem om man stoppas in i FAS 3. Ibland är det som om det görs med en underliggande mening i olika ordanvändningar inom Arbetsförnedringen… Förlåt, arbetsförmedlingen skulle det kanske vara, fast det är väl väldigt länge sedan det gjordes på AF, förmedlades arbete menar jag.

  1. Lennart
   Lennart at | | Reply

   Fast Jobb och UtvecklingsGaranting borde bli JUG… ;)

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.