Artikelförfattare

3 kommentarer

 1. Linda
  Linda at | | Reply

  Testa kombinationen arbetslös – timanställd/deltidsvikariat – bli sjukskriven ett par veckor… Då kan vi snacka hålla reda på vem man ska ringa, vem som ska ha vilka papper. Och att man egentligen bara har skyldigheter till alla instanser men inga rättigheter… :-/

 2. Stefan
  Stefan at | | Reply

  Jag förstår inte att man inte skrotar alla dessa myndighetssystem och ersätter med ett; medborgargardet, kan det kanske kallas? Alla olika anledningar till varför en medborgare är berättigad till stöd hanteras av en och samma myndighet, samt samma person. Det kan vara sjukdom, arbetslöshet, sociala skäl, med mera. Varför alla dessa vansinniga administrativa pålagor? Den enda positiva sidan är att det sysselsätter en helsickes massa människor, som kanske skulle riskera bli arbetslösa med en så enkel lösning, vad vet jag?

 3. Hasse olesen
  Hasse olesen at | | Reply

  Själva vitsen är väl att vi ska förvillas och ge upp. Så att vi inte kräver att våra rättigheter respekteras.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.