Skriven av

Ibland händer det att vi tar in en gästbloggare och ibland händer det också att författaren vill vara anonym. Det kan finnas flera orsaker till men vi i Solrosuppropet.se styrelse vet alla vem det är.

En kommentar

  1. Håkan
    Håkan at | | Reply

    Härlit skrivet Cristin ! FK är rena dårhuset , den som inte blivit drabbad av denna skräckinrättning tror inte att det är sant när man berättar om hur dom behandlar oss sjuka ,utslitna svenskar !! Tyvärr drabbar de ju aldrig politiker att bli misstrodd och fattiggjord eftersom dom har förmåner som “vi”vanliga svenssons bara kan drömma om !! Själv anlitade ja advokat och då fick ja igenom min sjukersättning eftersom hon (advokaten ) kan det juridiska ! FK leker ju bort oss sjuka enbart för att nå sina mål på att få ner kostnaderna ! FK skiter totalt i människan ! Tjänstemanna ansveret tillbaka så man kan ställa FK till svars !! Och politikerna !!!!

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.