Artikelförfattare

Ibland händer det att vi tar in en gästbloggare och ibland händer det också att författaren vill vara anonym. Det kan finnas flera orsaker till men vi i Solrosuppropet.se styrelse vet alla vem det är.

4 kommentarer

 1. Elisabeth Söderlind
  Elisabeth Söderlind at | | Reply

  Har det inte också att göra med att personalstyrkan krympts
  till det minimala?

 2. Annkie Fridström
  Annkie Fridström at | | Reply

  Så väl och brännande sant skrivet och så maktlös man känner sig inför detta moderna “Babels torn” .

 3. Linda Åberg Luthman
  Linda Åberg Luthman at | | Reply

  Det verkar som att kriget mot arbetslösa och sjuka, också nu omfattar de som är anställda men jobbar på golvet, ger service och bränner sig i båda ändar. Lindar inte in detta för det ska sägas att en form kannibalism sprider sig i samhällslagren. De som kan kliver över de som inte kan. En utsortering i samhället pågår inför våra ögon, i klart dagsljus dessutom.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.