Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. MiriMari
    MiriMari at | | Reply

    Enbart misstanke om att Försäkringskassan kan ha fattat fel beslut genom avslag av 48% av fallen borde räcka! Märkligt att en myndighet får agera hur-som-helst trots alla slag av granskningar. Nedslag på nedslag från Riksrevisionen och från Inspektionen av socialförsäkringen. Båda granskningsmyndigheter. Men också från domstolar osv att de blir överbelastade av FK¨s inkompetens.

    Tänk ifall alla FK’s “kunder” var egna företagare, driftiga och krävande, då blir det fart även i Domstolarna pga/tack vare covid-19 vad gäller juridisk korrekthet i tolkningsfrågor om lag- och rätt. I alla fall gällande Tillväxtverket och kompensation till egna företagare. När man klagar kommer det att höras högt och tydligt. Överallt dessutom!
    Förvaltningsrätt- som förvaltningsrätt, hur svårt kan det vara?

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.